2014-06-25 02:32:03• hírek • Blikk.hu

100 fős buliban jegyezték el Dér Henit

Egy lakodalommal is felért Dér Heni eljegyzési bulija!


A vajdasági énekesnő és kedvese, Vincze Gábor a hagyományokat betartva hatalmas mulatságot tartott a hét végén Heni szülőfalujában, ott ugyanis még az a szokás, hogy a leendő férjnek meg kell kérnie a lányt édesapjától. Ennek ráadásul meg is adják a módját, így aztán összegyűlt a család, hogy tanúi legyenek a nagy eseménynek.

- A családunk nagyon erősen kötődik a hagyományokhoz, így nem volt kérdés, hogy lesz egy ilyen eljegyzési buli. Először csak az egészen szűk családnak terveztük, végül egy százfős parti lett belőle, ahol egészen reggel hatig mulattunk - mesélte boldogan az immáron hivatalosan is menyasszonnyá lett Heni. Az énekesnő ugyan már tavaly decemberben igent mondott kedvesének, ám a futballedzőként dolgozó Gábor a családtól csak most kérte ki a szerelmét.

- Ilyenkor megérkezik a vőlegény delegációja, a násznagy, aki az ő tanúja, elmond egy verset, amellyel kikéri a lányt. Az apukám nagyon meghatódott, és nagyon könnyen adott is - nevetett Heni, akinek ujjára ezek után a szerettei előtt húzta fel a gyűrűt párja.

- Szokás az is, hogy a pár tagjai adnak egymásnak ajándékot, így én egy nagyon szép karkötővel leptem meg Gábort - árulta el az énekesnő.

A korábbi futballistának eleinte furcsa volt ez a szervezkedés és az egész ünnepség, de mivel a Vajdaságban ez a szokás, természetesen szívesen vett részt benne.

A hír folytatása a Blikk.hu portálon olvasható. Ha ide kattint, oda jut!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: